Πώς και Που στέλνουμε

Στέλνουμε τα είδη μας σε όλη την Ελλάδα!

Τρόποι αποστολής και χρόνοι παράδοσης

Ετοιμοπαράδοτα αντικείμενα στέλνονται μέσα σε 2 εργάσιμες μέρες, ενώ στις περιπτώσεις που χρειάζεται ετοιμασία, ο χρόνος προσδιορίζεται μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας (συνήθως δεν υπερβαίνει τις 5-7 ημέρες).

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας στέλνονται με ΕΛΤΑ και παραδίδονται σας σε 3-5 εργάσιμες ημέρες.

Έξοδα αποστολής

– Ελλάδα: παραγγελίες άνω των 50 € δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής. Για παραγγελίες μικρότερες των 50 €, υπάρχει ενιαία χρέωση 6 € εντός Ελλάδας (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αντικαταβολής).

Έχετε τη δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα που έχετε επιλέξει, εάν αλλάξατε γνώμη, η επιλογή δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας ή το προϊόν είναι ελαττωματικό. Προσπαθούμε να μην αποστέλλουμε προϊόντα που δεν ανταποκρίνονται στα ποιοτικά κριτήρια που διαθέτουμε!

Αφού παραλάβετε το προϊόν, έχετε εκ Νόμου το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε αναιτιολογήτως εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, χωρίς να επιβαρύνεστε με οποιαδήποτε δαπάνη, εκτός από τα έξοδα επιστροφής. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μπορέσετε να επιστρέψετε το προϊόν.

Αφού ελέγξουμε το αίτημα επιστροφής θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί σε εμας μέσα σε δεκατέσσερις (14) ημέρες από την ημέρα κατά την οποία γνωστοποιήσατε στην εταιρεία την θέλησή σας να υπαναχωρήσετε, συνοδευόμενο από την απόδειξη αγοράς.

Προκειμένου να σας επιστρέψουμε τα χρήματα για τα επιστραφέντα προϊόντα ή να κάνουμε αντικατάσταση των προϊόντων, θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση. Αυτό προϋποθέτει και την πρωτότυπη συσκευασία του προϊόντος. Θα παρακαλούσαμε τα προϊόντα να είναι μέσα σε ξεχωριστή συσκευασία για την προστασία τους κατά την μεταφορά προς εμάς.

Σε περίπτωση αγοράς με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή paypal πιστώνουμε τον τραπεζικό σας λογαριασμό ή τον λογαριασμό paypal με την αξία των προϊόντων. Αφότου θα έχουμε παραλάβει το προϊόν και αφού θα έχουμε πραγματοποιήσει την πίστωση θα σας στέλνουμε ένα ακόμη επιβεβαιωτικό email.

Στο ποσό που θα σας επιστρέψουμε δεν θα συμπεριλαμβάνονται τα πιθανά έξοδα επιστροφής, παρά μόνο εάν η επιστροφή του προϊόντος οφείλεται σε υπαιτιότητα του Rustic House.

Εάν έχετε παραλάβει ελαττωματικά ή κατεστραμμένα προϊόντα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας  και θα κανονίσουμε την επιστροφή από εσάς, καθώς και την πλήρη επιστροφή χρημάτων για τα προϊόντα. Μετά την αποδοχή του προϊόντος θα σας επιστραφούν τα χρήματα με τους τρόπους που αναφέρονται παραπάνω, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής και θα κανονίσουμε την επιστροφή του ελαττωματικού προϊόντος.

Ενίοτε μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση στην πίστωση η οποία μπορεί να οφείλεται στην τράπεζα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εάν δεν έχετε λάβει την πίστωσή σας εντός 14 ημερών.